Terapeut Joan Christensen |    28 35 99 23  | Akupunktør Bettina Flyvholm 21 96 71 89 talkoflife@outlook.dk  |  Terapihuset Amager

Udviklende terapi på Amager

Samtale terapi

Mange oplever i løbet af livet at have det svært. Det kan handle om, at man er ked af sin jobsituation, har det dårligt med sig selv, sin samlever eller andre aspekter, der påvirker livet i en negativ retning. Her vil en terapeutisk samtale for mange være gavnligt. Her er det dig og dine tanker, der er i fokus.

Samtaleterapi henvender sig ikke kun til dig, der har det svært. Samtalen kan også hjælpe dig til at forstå, bearbejde og håndtere problemstillinger og udfordringer mere generelt, støtte dig under et karriereskift eller være udgangspunkt for et realitytjek på dig selv.

 

 

Book en tid gennem på min facebookside: Terapihuset Amager

 

 

Pris: 45 -60 min. 750kr

Mødregruppe for gravide

For mange er en graviditet en lykkelig begivenhed og en drøm, der går i opfyldelse. Desværre kan graviditeten også føre mange og store bekymringer med sig, som kan være svære at sige højt. Måske er du bange for, at der er noget galt med barnet? Måske er du skuffet over din partner? Bekymret for, om du kan slå til som forælder? I en terapeutisk mødregruppe vil du opleve, at der er plads til at dele de tanker og bekymringer, du måtte have.

Gennem åbenhed og terapeutiske værktøjer finder du ud af, at du ikke sidder alene med bekymringer. Der er fokus på støtte og forståelse, og du får værktøjer til at holde et positivt perspektiv. Mødregruppen foregår uden børn. Jeg tilbyder også NADA-øreakupunktur, der kan afhjælpe den bekymring og uro, du kan opleve i forbindelse med graviditeten.

 

Du tilmelder dig under begivenheden på min facebookside: Terapihuset Amager

 

Pris: 90 min. 500 kr.

Walk & Talk-terapi

Det er ikke alle, der har det godt med at sidde over for en terapeut og tale om sig selv og eventuelle udfordringer. Her vil Walk & Talk-terapi for mange være et godt alternativ, hvor den terapeutiske samtale foregår i naturen. Det er godt for både krop og sjæl, da samtalen kombineres med frisk luft og let motion. Det kan varmt anbefales. 

 

Walk & Talk-terapi foregår i naturen, hvor vi går en tur, sidder på en parkbænk eller stikker tæerne i vandkanten. Mulighederne er mange, og vi aftaler sammen hvor vi mødes til vores samtale. Uanset hvad, så oplever mange, at naturen for mange åbner for nye perspektiver og dybe samtaler.

 

Pris: 90 min. 800 kr.

Familievejledning

Mange familier oplever problematikker, som kan synes svære at løse. Det kan dreje sig om søskendekonflikter, parforholdsproblemer, vrede, opdragelse eller noget helt andet. Tit vil det være en stor hjælp, at en uvildig og objektiv person træder til og guider samtalen, finder frem til kernen og tilbyder værktøjer til håndtering af konflikten. 

 

I en familievejledning taler vi om, hvordan de forskellige situationer opstår, hvordan I hver især reagerer, og hvordan I påvirker hinanden. Sammen finder vi frem til de redskaber, der skal til for at I igen kan blive en glad, harmonisk familie. 

 

Book en tid gennem på min Facebookside: Terapihuset Amager

 

Pris: 90 min. 1.200 kr.

Gruppeterapi for unge

Har du det svært, og føler du, at ingen forstår dig? Oplever du ensomhed, tristhed, angst, stress, søvnløshed eller andre problemer, der hæmmer dig i hverdagen, så skal du vide, at du ikke er alene. Mange unge møder nemlig bump på vejen og udfordringer, der føles uoverkommelige. Her vil et forløb med gruppeterapi for unge mellem 15-22 år kunne hjælpe med at sætte ord på problemerne og løsne op for dem.

I gruppeterapien møder du andre unge, som også har det svært på hver sin måde. Du finder derfor ud af, at du ikke sidder alene med de svære følelser, og at det nok skal blive bedre. Min erfaring er, at det gavner utroligt meget at sidde i en gruppe, hvor der kan tales frit om de ting, man oplever og føler.

 

Du booker dig ind på gruppeterapi på min facebookside: Terapihuset Amager

 

Pris: 90 min. 500 kr.

Terapeut Joan Christensen og Akupunktør Bettina Flyvholm

Kastrupvej 116B, st. tv.  |  2300 København S  |

Terapeut Joan Christensen  28 35 99 23  |  talkoflife@outlook.dk 

Akupunktør Bettina Flyvholm 21 96 71 89